BeStyle Magazine, 1 Kasım 2013’de hayata geçen, yüksek moda ruhunu sınırsız yaşam tarzı ile harmanlaya, stil, sanat ve tasarımı kendine motto alan, ulusal aylık stil ve yaşam dergisi.

BeStyle Magazine, Kasım sayısında yayınlanan Batum gezi yazım

Bestyle-Magazin
Batum-Gezi-YazisibeStyle-Dergi-batum

Gurcistan-Batum-Gezi-Yazisi

 

Önceki blog yazısıSeyahat Ederken Ne Tür Teknolojik Cihazlar Kullandım
Sonraki blog yazısıMalezya’nın Renkleri Festivali: Colours of Malaysia
Seyahat Yazarı, Blogger. “Yolda olmak” duygusuna âşığım Aslında veteriner hekimim, ayrıca bilgi yönetimi okudum, marka yönetimi üzerine MBA yaptım. 14 yıl çalıştığım şirketimle yolum 2009'da ayrılınca, tekrar bir işe girmek yerine hayallerinin peşine düşüp, uzak masal ülkesi Yeni Zelanda’ya gittim. 22 ay boyunca ülkeye dönmeden Okyanusya ve egzotik Asya ülkelerinde seyahat ettim. O zamandan bu yana tam zamanlı seyahat edip gezi rehberleri hazırlıyorum.

6 YORUM

  1. Atiye’nin Batum parçasından sonra ilgi duymaya başladım. Bu şehre keşke imkan olsa da gidip gezip fotoğraflayıp bloglasak 🙂

  2. Artvin başta olmakla beraber tüm Karadeniz ne kadar eşsiz ve doğa güzelliğine sahip bir bölgemizdir. Batum ise Artvin’e bu kadar yakın bir şehir iken bu güzellikleri ve doğa harikalarını gidip görmemek bir eksikliktir diye düşünüyorum kendimce.

DÜŞÜNCELERİNİZİ PAYLAŞIN, YORUM YAZIN!

Lütfen yorumunuzu yazın
Adınızı buraya yazın