Dipnot Tablet — farklı habercilik anlayışını özgün tasarımıyla birleştiren dijital dergi — bir sayısında Pattaya gece hayatı yazıma yer verdi. Başlık: “Eğlencenin Merkezi: Pattaya Walking Street.”
O dönem 22 aylık dünya turunun Tayland ayağındaydım. Walking Street’i yerinde gözlemledim; Güneydoğu Asya eğlence kültürünün bu ünlü adresini Dipnot Tablet okuyucularıyla paylaşmak istedim.

👉 Pattaya Walking Street ve gece hayatı rehberi →




Arkadaslar Pattaya’dan kısa bir süre önce dondum ve diyebilirim ki Pattaya ruya gibi bir şehir. Bir tatilcinin arayicagi her sey burada var. Özellikle guvenlik muthis ve gece gec saatlere kadar disardaydim. Gece hayatinin bu kadar hizli oldugu yerde en ufacik bir olumsuz olay bile gormedim. Guvenlik disinda da, ayrica bölgenin doğal guzellik ve eglencesi de harika. Bu 2. defa gidisimdi veilk seferinde acikcasi bu kadar eglenememistim. Tabi bu kadar eglenmemde inyternette tanisdigim Turgay abinin cok fazla etkisi oldu. Kendisine biz kez daha cok tesekkur ederim. Bence Pattaya’yi herkes muhakkak en azindan bir defa gormeli. Pattaya’ya giden arkadaslar muhakkak Turgay (alex) abiyle kontak kursunlar.
Pattaya’nın biraz dışında Fil Kasabası vardı. Filler futbol oynuyor, çok değişik gösteriler yapıyorlardı. Burada bulunan Bungolowlarda da kalınabiliyordu da. Su sporları, otomobil yarış pistleri.. bir sürü etkinlik vardı. Hangisini yapacağımı şaşırmıştım.