GUEST — stil, moda ve yaşam odaklı aylık dergi — Mart 2012 ilk sayısında Filipinler yazıma yer verdi. Başlık: “O Ada Senin, Bu Ada Benim: Palawan, El Nido.”
O dönem 22 aylık dünya turunun Filipinler ayağındaydım. Palawan’ın kristal lagünleri ve El Nido’nun kireçtaşı kayalıkları arasında dolaşmak yıllar sonra bile aklıma ilk gelen anılar arasında. Bunu GUEST okuyucularıyla paylaşmak istedim.

👉 El Nido rehberinin tamamı: lagünler, turlar, pratik bilgiler →






![Daily Sabah: Turkish ‘Digital Nomad’ Shares Life Philosophy [Röportaj] Daily Sabah Roportaji](https://yoldaolmak.com/wp-content/uploads/2017/02/daily-sabah-roportaji-238x178.webp)

![Boat International Dergisi [Röportaj] Boat International Dergisi](https://yoldaolmak.com/wp-content/uploads/2018/08/boat-international-dergisi-238x178.webp)